چرا باید بادمجان بخوریم

مصرف منظم آن از بدن در برابر سرطان کولون محافظت می کند.

کم کالری و کم چربی است و از طرفی سرشار از فیبر است.

قرن هاست برای کنترل کردن بیماری دیابت از این گیاه استفاده می شود. علت آن هم فیبر بالا و کربوهیدرات قابل حل آن است.

کلسترول مضر را کاهش می دهد، به شرطی که به جای سرخ کردن آن را کباب کنید.

سرشار از بیوفلاوانوئید است که فشار خون بالا را کنترل می کند.

ویتامین k و بیوفلاوانوئید آن مانع از لخته شدن خون و باعث تقویت مویرگ ها می شود. منبع : روزنامه خراسان

/ 0 نظر / 25 بازدید