دیابت در فنجان شماست!

محققان می گویند مصرف بیش از حد پلی فنول موجود در قهوه که به کلروژنیک (CGA) اسید معروف است، می‌تواند مانع کاهش چربی شود و انسولین را مستحکم کند. در بررسی این موضوع روی موش ها، مشخص شد موش‌هایی که 5 تا 6 فنجان کافئین در روز مصرف کرده بودند، احتباس چربی در سلول هایشان بیشتر بود. ترکیباتی مانند CGA در صورتی که در حد اعتدال نباشد می‌تواند بر سلامت ما تاثیر بدی بگذارد. بنابراین از همین امروز مصرف قهوه را کاهش دهید تا هم چربی هایتان زودتر آب شوند و هم خطر ابتلا به دیابت در شما کاهش یابد.

منبع : روزنامه اطلاعات

/ 0 نظر / 5 بازدید