سیب، ضدسرطان

علاوه بر خاصیت ضدسرطانی، این میوه از بروز سکته پیشگیری می کند و وضعیت ریه را بهبود می بخشد.

فیتونیوترینت آن کلسترول مضر بدن را کاهش می دهد. مصرف روزی ۲ عدد سیب، میزان کلسترول را ۱۶درصد کاهش می دهد.

به طور طبیعی انرژی بدن را بالا می برد.

فیبر موجود در این میوه، باعث تنظیم سیستم گوارش می شود.

آهن موجود در سیب، باعث افزایش میزان هموگلوبین خون می شود.

مصرف آب سیب، می تواند علایم آسم را تا حدی تسکین دهد.

ویتامین A و Cموجود در آن، کوری شب را برطرف می کند، دید را تقویت و از بدتر شدن وضعیت بینایی پیشگیری می کند.

منبع : روزنامه خراسان

/ 0 نظر / 32 بازدید