خواص گیاهان - باقلا، منبع طبیعی فسفر و آهن

مقدار زیاد پتاسیم در باقلا به بدن کمک می کند تا فشار خون را در حد طبیعی حفظ کند و عملکرد قلب را تنظیم کند.

فسفر موجود در این گیاه برای شکل گیری استخوان و دندان مهم است و به بدن در بهره گیری از ویتامین کمک می کند.

منبع غنی فیبر است. فیبر به سیستم گوارشی کمک می کند تا غذا سریع تر هضم شود.

باقلا کم کالری و بدون کلسترول است.

اسیدآمینه آن نقش انتقال دهنده عصبی را در مغز ایفا می کند.

منبع :روزنامه خراسان - مورخ پنج‌شنبه 1391/01/17

/ 0 نظر / 7 بازدید