نتایج تحقیقات نشان می دهد میزان زنده ماندن زنان مصرف کننده کلم و سبزیجات دیگر نسبت به بقیه زنانی که این سبزیجات را مصرف نمی کنند پس از ابتلا به سرطان سینه بیشتر است .


به گزارش فارس، این تحقیقات روی 4 هزار و 886 زن چینی بین 20 تا 75 سال که به سرطان های نوع 1 تا 4 سینه مبتلا بوده اند، انجام شده است.خطر مرگ در زنانی که در 36 ماه پس از ابتلا، سبزیجات بیشتری مصرف کرده بودند در مقایسه با زنانی که مصرف سبزی کمتری داشتند یا مصرفی نداشتند خطر بین 27 تا 62 درصد کاهش یافته بود.خطر مرگ در افراد مبتلا به سرطان سینه که خانواده کلم مصرف می کنند بین 22 تا 62 درصد کاهش می یابد و احتمال بازگشت دوباره بیماری آن ها نیز 21 تا 35 درصد کاهش می یابد.محققان می گویند که این یافته ها نشان می دهد مبتلایان به سرطان سینه باید این سبزیجات و به ویژه کلم را در رژیم غذایی خود قرار دهند.

منبع : روزنامه خراسان



تاريخ : جمعه ۱۸ فروردین ۱۳٩۱ | ٩:۳٦ ‎ق.ظ | نویسنده : حسین توسلی | نظرات ()
  • تیم بلاگ | زیبا مد